Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus inneholder
154 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3499 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.23 | 810.65 | Kcal |
Protein | 12.68 | 66.65 | gram |
Karbohydrat | 3.15 | 16.56 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 2.84 | gram |
Fett | 9.46 | 49.72 | gram |
Mettet fett | 5.01 | 26.33 | gram |
Alkohol | 0.67 % | | | |
Salt | 0.67 | 3.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.60 | Kr 50.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 102 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend brystfiletene først i hvetemel tilsatt salt og pepper. Deretter vendes de i eggehvite, som er pisket sammen med litt vann. Klapp dem til slutt inn i mandelspon, slik at de er fullstendig dekket.
Brun de panerte brystfiletene forsiktig i smør. Etterstek dem i stekeovn på 120 C i 10-12 minutter.
Stek soppen mens kjøttet etterstekes. Ikke bruk for sterk varme. Soppens gode smak kommer best fram ved litt lang steketid.
Smelt smøret til sausen i en kjele og rør inn hvetemel. Fres jevningen i 5 minutter til den blir svakt brun.
Tilsett kraft, créme fraîche og portvin. Smak til med solbærgelé.
Kok sausen videre i 10 minutter. Tilsett til slutt noen friske solbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8133)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.