Jerper med oliven inneholder
166 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Jerper med oliven har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jerper med oliven er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jerper med oliven!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.75 | 741.61 | Kcal |
Protein | 10.97 | 49.08 | gram |
Karbohydrat | 1.31 | 5.86 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 3.00 | gram |
Fett | 12.25 | 54.81 | gram |
Mettet fett | 4.34 | 19.42 | gram |
Alkohol | 0.72 % | | | |
Salt | 0.34 | 1.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.13 | Kr 40.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 790 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og tørk jerpene, dryss salt og pepper på spekkskivene og bind dem om brystet på fuglene med kryddersiden inn.
Brun finsnittet purre og knust hvitløk i smør, legg fuglene i og brun dem pent på alle sider. Tilsett rensede sjampinjonger, flådde tomater i båter og klippet persille.
Hell konjakk og buljong over og la jerpene surre ved svak varme til de er møre. Total steketid 30-40 minutter.
Ta jerpene opp og hold dem varme. Kok sjyen inn med rømme og smak den til med sitronsaft og krydder. Hell sausen over jerpene, legg oliven på fatet.
Serveres sammen med potetmos og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8072)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
2695 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.