Glaserte vaktler med eplegrateng inneholder
177 Kalorier,
12 g Karbo,
8 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Glaserte vaktler med eplegrateng har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glaserte vaktler med eplegrateng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4719 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glaserte vaktler med eplegrateng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.64 | 959.02 | Kcal |
Protein | 8.37 | 45.44 | gram |
Karbohydrat | 12.48 | 67.76 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 4.89 | gram |
Fett | 10.16 | 55.16 | gram |
Mettet fett | 4.18 | 22.69 | gram |
Salt | 0.43 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.72 | Kr 52.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 172 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta innmaten ut av fuglene. Skyll og tørk dem. Smelt smøret i en ildfast form eller en liten langpanne. Salt og pepre fuglene inni og utenpå. Bind sammen bena med bomullstråd. Snu dem i det smeltede smøret. Legg dem med brystet opp i formen eller pannen. Stek fuglene på nederste rist i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.
Kok opp honningen. Rør i smøret og appelsinsaften. Pensle fuglene med blandingen. Sett fuglene under grillen i 2 minutter. La fuglene stå ca 10 minutter før servering.
Skrell eplene og skjær dem i båter til gratengen. Legg dem i en ildfast form. Smelt smøret og drypp det over eplene. Sett dem i ovnen ved 225 C i ca 10 minutter.
Kok opp honning og eddik. Hell det over eplene og la dem steke ytterligere 10-15 minutter.
Rist pinjekjernene og strø dem over gratengen.
Server fuglene med eplegrateng og hvitt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8104)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.