Glaserte vaktler med eplegrateng





Glaserte vaktler med eplegrateng inneholder 177 Kalorier, 12 g Karbo, 8 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Glaserte vaktler med eplegrateng har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glaserte vaktler med eplegrateng er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkvaktler
50grsmør
1tssalt
1krmpepper

Glasering:

4sshonning
1sssmør
2ssnypresset appelsinsaft

Grateng:

Ca 7stkeple, syrlige
50grsmør
6sshonning
2sseddik
3sspinjekjerner


Annonse



Næringsdeklarasjon for Glaserte vaktler med eplegrateng!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177.35962.88Kcal
Protein8.3445.28gram
Karbohydrat12.4867.76gram
Kostfiber0.914.94gram
Fett10.2555.65gram
Mettet fett4.2423.02gram
Salt0.442.40gram
Pris på oppskriftenKr 9.72Kr 52.77Kroner
Hele oppskriften veier2 172 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta innmaten ut av fuglene. Skyll og tørk dem. Smelt smøret i en ildfast form eller en liten langpanne. Salt og pepre fuglene inni og utenpå. Bind sammen bena med bomullstråd. Snu dem i det smeltede smøret. Legg dem med brystet opp i formen eller pannen. Stek fuglene på nederste rist i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.

Kok opp honningen. Rør i smøret og appelsinsaften. Pensle fuglene med blandingen. Sett fuglene under grillen i 2 minutter. La fuglene stå ca 10 minutter før servering.

Skrell eplene og skjær dem i båter til gratengen. Legg dem i en ildfast form. Smelt smøret og drypp det over eplene. Sett dem i ovnen ved 225 C i ca 10 minutter.

Kok opp honning og eddik. Hell det over eplene og la dem steke ytterligere 10-15 minutter.

Rist pinjekjernene og strø dem over gratengen.

Server fuglene med eplegrateng og hvitt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8104)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 3718 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.