Oves rypebryst inneholder
148 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oves rypebryst har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Oves rypebryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9063 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Oves rypebryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.67 | 747.10 | Kcal |
Protein | 6.74 | 34.10 | gram |
Karbohydrat | 7.37 | 37.29 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 2.43 | gram |
Fett | 7.65 | 38.70 | gram |
Mettet fett | 4.62 | 23.37 | gram |
Alkohol | 3.06 % | | | |
Salt | 0.15 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 22.44 | Kr 113.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 024 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,96 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Når rypene er flådd og renset, skjæres brystene ut med en skarp kniv. Varm opp en panne og ha i litt olivenolje eller klaret smør.
Legg brystene i med skinnsiden ned i 30 sekunder. Snu og stek videre, snu ofte i ca 4 minutter. Sett pannen med brystene i restvarmen nok et minutt.
La sausen trekke ved svak varme i 1 time under lokk. Ha i 2-3 løk i båter, kok opp, slå i godt med fløte og kok videre i 10 minutter. Smak til med krydder.
Kok potetene møre og slå av vannet. Mos dem sammen med smør og rør inn fløte. Ikke mos for mye, stappen skal være grov. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12212)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift