Stekt rype i fløtesaus inneholder
69 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Stekt rype i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt rype i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 8 lesere
Lesere:
21541 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt rype i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.29 | 439.71 | Kcal |
Protein | 6.34 | 40.23 | gram |
Karbohydrat | 4.35 | 27.61 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 1.08 | gram |
Fett | 2.91 | 18.47 | gram |
Mettet fett | 1.68 | 10.66 | gram |
Salt | 0.96 | 6.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.70 | Kr 80.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 538 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg rypene i skummet melk ca 2 timer. Ta dem opp, tørk dem godt og del dem i to.
Brun smør lett i en gryte. Legg i fuglen og brun den lett ved ikke for sterk varme. Salte, pepre og tilsett løk, gulrot og knust enerbær.
La fuglen småsurre en stund i smøret, spe med kokende kraft. Legg lokk på gryten og la fuglen småputre til den er mør, ca 50 minutter.
Sil stekesjyen over i en kjele. Hold rypene varme i gryten.
Kok sammen sjyen til ca 2 1/2 dl. Rør ut mel i litt vann og jevn sjyen. Spe med fløten litt om gangen og la sausen koke ca 5 minutter. Smak til med litt rips- eller rognebærgelé, og om nødvendig litt salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12193)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift