Rypebryst med champignon



Rypebryst med champignon inneholder 207 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Rypebryst med champignon har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rypebryst med champignon er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 8338 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkrypebryst
200grbacon
mandelpotet
champignon
babyrosenkål
babygulrøtter
tyttebær syltetøy
3,3dlfløte
1skive(r)brunost
2dlmelk
2 dl jevning av vann
1dashsalt
1dashpepper
rosmarin
ingefær




Næringsdeklarasjon for Rypebryst med champignon!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier207.30643.25Kcal
Protein12.8839.97gram
Karbohydrat1.825.65gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett16.5051.20gram
Mettet fett8.6926.97gram
Salt0.662.06gram
Pris på oppskriftenKr 27.40Kr 85.02Kroner
Hele oppskriften veier1 241 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,51 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Stek baconet og rypebrystene på sterk varme i en jerngryte, til det begynner å få en gyllenbrun overflate. Ta deretter å tilsett litt vann så det ligger likt med rypebrystene, la det koke helt ut slik at det bare er kraften som ligger igjen. Tilsett deretter fløte, melk og jevning.. La dette koke til en halvtykk saus. Ha i 1 skive brunost og la den smelte i sausen.

De andre grønnsakene tilberedes på vanlig måte. Champignonen stekes på god varme før servering, gjerne med litt viltkraft fra rypene og baconet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12188)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.