Rypebryst med champignon inneholder
207 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Rypebryst med champignon har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypebryst med champignon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8338 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypebryst med champignon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.30 | 643.25 | Kcal |
Protein | 12.88 | 39.97 | gram |
Karbohydrat | 1.82 | 5.65 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 16.50 | 51.20 | gram |
Mettet fett | 8.69 | 26.97 | gram |
Salt | 0.66 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 27.40 | Kr 85.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 241 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek baconet og rypebrystene på sterk varme i en jerngryte, til det begynner å få en gyllenbrun overflate. Ta deretter å tilsett litt vann så det ligger likt med rypebrystene, la det koke helt ut slik at det bare er kraften som ligger igjen. Tilsett deretter fløte, melk og jevning.. La dette koke til en halvtykk saus. Ha i 1 skive brunost og la den smelte i sausen.
De andre grønnsakene tilberedes på vanlig måte. Champignonen stekes på god varme før servering, gjerne med litt viltkraft fra rypene og baconet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12188)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift