Rypetartar inneholder
128 Kalorier,
1 g Karbo,
18 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rypetartar har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypetartar er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5560 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypetartar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.74 | 167.12 | Kcal |
Protein | 18.19 | 23.80 | gram |
Karbohydrat | 0.68 | 0.89 | gram |
Kostfiber | 0.21 | 0.27 | gram |
Fett | 5.76 | 7.54 | gram |
Mettet fett | 1.49 | 1.95 | gram |
Salt | 0.57 | 0.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 49.33 | Kr 64.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 523 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrap kjøttet fint med en liten skje eller kjør det glatt i en hurtigmikser. Bland kjøttet med finhakket løk, sylteagurk, kapers, rødbeter og eggeplommer.
Tilsett litt salt og pepper.
Skjær skiver av grovbrød i to som snitter. Smør et tynt lag med sennep på skivene og fordel tartarkjøttet pent over. Pynt med persille og rå løkringer.
Bruk helst ikke rype som er overhengt til rypetartar, da smaken kan bli vel kraftig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12207)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.