Fuglevilt til 4 inneholder
58 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fuglevilt til 4 har ingen allergener
Fuglevilt til 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2004 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fuglevilt til 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.87 | 297.63 | Kcal |
Protein | 5.40 | 27.77 | gram |
Karbohydrat | 4.00 | 20.57 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 2.73 | gram |
Fett | 1.17 | 6.02 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.39 | gram |
Alkohol | 1.24 % | | | |
Salt | 0.51 | 2.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.19 | Kr 88.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 057 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun brystene raskt i olje på alle sider. Legg til side. Hakk soppen og brun skikkelig i olje. Rens grønnsaker og biter. La steke med noen minutter. Tilsett kraft og rødvin og la det koke godt inn, minst 1/2 times tid uten lokk. Tilsett timian og evt. en fløteskvett. La det putre et kvarter til. Tilsett gele og smak til med salt og pepper.
Legg brystene på ovnsbrett og etterstek i ovnen (6 – 7 min. due) og (ca. 10 kylling). La dem hvile noen minutter før du setter kniven i. Serveres med lekre kålrulletter m. selleripuré og tusenbladpoteter (Ostehøveltynne potetskiver, lag på lag, og presset sammen i form før de stekes i ovnen).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 25933)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-14
Oppdatert dato:2009-06-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift