Posteifylte ryper



Posteifylte ryper inneholder 200 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Posteifylte ryper har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Posteifylte ryper er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5490 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4stkrypebryst eller 2 ryper
1tssalt
1krmpepper

Fyll:

100grbacon, i strimler
50grsjampinjonger
2sskonjakk
2ssfløte
Ca 2,5ssmargarin eller smør

Til Sausen:

1tsripsgelé
1tsripsgelé
1,5dlfløte




Næringsdeklarasjon for Posteifylte ryper!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier200.10902.15Kcal
Protein15.1668.35gram
Karbohydrat1.567.03gram
Kostfiber0.070.32gram
Fett14.1863.93gram
Mettet fett6.4629.12gram
Alkohol0.78 %
Salt1.255.64gram
Pris på oppskriftenKr 36.39Kr 164.06Kroner
Hele oppskriften veier902 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,11 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Strø på salt og pepper, inn- og utvendig.

Miks sammen postei, sjampinjonger, konjakk og fløte til fyllet. Fyll fuglene med blandingen. Bind sammen bena.

Smelt matfettet i en jerngryte og brun fuglene rundt det hele. Legg dem på ryggen og la dem steke under lokk på svak varme uten å spe, til lårkjøttet kjennes mørt, ca 45 minutter.

Ta fuglene opp.

Sil sjyen og smak den til. Tilsett gelé og fløte. Del fuglene. Klipp bort ruggbenet og ta bort ribbena.

Server de halve rypene med råstekte poteter, en blandet grønn salat og saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12198)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.