Posteifylte ryper inneholder
200 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Posteifylte ryper har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Posteifylte ryper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5490 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Posteifylte ryper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 200.10 | 902.15 | Kcal |
Protein | 15.16 | 68.35 | gram |
Karbohydrat | 1.56 | 7.03 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.32 | gram |
Fett | 14.18 | 63.93 | gram |
Mettet fett | 6.46 | 29.12 | gram |
Alkohol | 0.78 % | | | |
Salt | 1.25 | 5.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 36.39 | Kr 164.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 902 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Strø på salt og pepper, inn- og utvendig.
Miks sammen postei, sjampinjonger, konjakk og fløte til fyllet. Fyll fuglene med blandingen. Bind sammen bena.
Smelt matfettet i en jerngryte og brun fuglene rundt det hele. Legg dem på ryggen og la dem steke under lokk på svak varme uten å spe, til lårkjøttet kjennes mørt, ca 45 minutter.
Ta fuglene opp.
Sil sjyen og smak den til. Tilsett gelé og fløte. Del fuglene. Klipp bort ruggbenet og ta bort ribbena.
Server de halve rypene med råstekte poteter, en blandet grønn salat og saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12198)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift