Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet



Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet inneholder 138 Kalorier, 5 g Karbo, 9 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere: 6989 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkrypebrystfileter
litt forskjellig salat
6stknypoteter
0,5dlhvitvinseddik
0,5dlolivenolje
0,5dlappelsinsaft
8stk storsjampinjonger
0,5tsrosmarin
1bunt(er)gressløk
1dashsalt
1dashnykvernet pepper

Marinade:

3sssoyasaus
1sshvitvinseddik
1ssknuste einebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlsoyaolje
1ssløk, finhakket
1stklaurbærblad




Næringsdeklarasjon for Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137.76545.81Kcal
Protein8.5934.03gram
Karbohydrat4.6518.42gram
Kostfiber0.642.54gram
Fett9.2836.77gram
Mettet fett1.375.43gram
Salt0.552.20gram
Pris på oppskriftenKr 22.70Kr 89.94Kroner
Hele oppskriften veier1 585 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo13,5 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland marinaden og ha den i en dyp tallerken sammen med brystfiletene. La dem ligge i marinaden 4-6 timer. Snu litt på dem underveis, slik at alle blir likt marinert.

Kok nypotetene med skallet på. Hold dem lunkne til servering.

Ta brystfiletene opp av marinaden uten å tørke dem. Røyk dem i en egnet røykeovn, ABU-røk eller liknende i 10-12 minutter.

Del soppen i båter og rist den i panne med litt salt, pepper og rosmarin.

Riv salaten og fordel den på fire tallerkener. Skrell potetene, del dem i skiver og fordel dem over salaten sammen med ristet sopp.

Kutt brystfiletene i pene skiver og legg dem på toppen. Bland olivenolje, hvitvinseddik og appelsinsaft og hell det forsiktig over som dressing.

Pynt på toppen med frisk gressløk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6906)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.