Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet inneholder
138 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6989 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat med varmrøkt rypebryst og nypotet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.76 | 545.81 | Kcal |
Protein | 8.59 | 34.03 | gram |
Karbohydrat | 4.65 | 18.42 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 2.54 | gram |
Fett | 9.28 | 36.77 | gram |
Mettet fett | 1.37 | 5.43 | gram |
Salt | 0.55 | 2.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 22.70 | Kr 89.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 585 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland marinaden og ha den i en dyp tallerken sammen med brystfiletene. La dem ligge i marinaden 4-6 timer. Snu litt på dem underveis, slik at alle blir likt marinert.
Kok nypotetene med skallet på. Hold dem lunkne til servering.
Ta brystfiletene opp av marinaden uten å tørke dem. Røyk dem i en egnet røykeovn, ABU-røk eller liknende i 10-12 minutter.
Del soppen i båter og rist den i panne med litt salt, pepper og rosmarin.
Riv salaten og fordel den på fire tallerkener. Skrell potetene, del dem i skiver og fordel dem over salaten sammen med ristet sopp.
Kutt brystfiletene i pene skiver og legg dem på toppen. Bland olivenolje, hvitvinseddik og appelsinsaft og hell det forsiktig over som dressing.
Pynt på toppen med frisk gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6906)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.