Ryper med kantareller inneholder
94 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Ryper med kantareller har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ryper med kantareller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
17609 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ryper med kantareller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.30 | 682.45 | Kcal |
Protein | 9.03 | 65.35 | gram |
Karbohydrat | 2.27 | 16.43 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 5.07 | gram |
Fett | 5.30 | 38.36 | gram |
Mettet fett | 2.18 | 15.78 | gram |
Salt | 0.80 | 5.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 24.17 | Kr 174.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 447 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Del dem i to.
Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Vend delene i blandingen.
Smelt fettet i en stekepanne. Brun fuglene på begge sider og legg dem så over i en gryte.
Skrell løken, skjær den i båter og legg disse i gryten. Krydre med timian og laurbærblad. Hell på buljong og fløte. Kok på svak varme under lokk i ca 25 minutter. Ta opp rypene.
Fres kantarellene i smør eller margarin. Bland i hakket persille. Ha soppen i gryten og legg i fuglene.
Server gryten med kokte småpoteter eller pasta og en blandet salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12200)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift