Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 71 | kilojoule |
Kcal | 17 | kalorier |
Protein | 1.8 | gram |
Karbo | 0.4 | gram |
Sukker | 0.4 | gram |
Kostfiber | 1.9 | gram |
Fett | 0.5 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Jegerens haregryte | 4.7 | 67,22 | 2,76 | 7,46 | 2,51 | 11,33 |
Hjortekoteletter i kantarellfløtesaus | 4.1 | 126,76 | 7,62 | 12,91 | 1,49 | 15,92 |
Ryper med kantareller | 4.1 | 100,36 | 6,46 | 7,88 | 2,27 | 24,17 |
Kyllingbryst med kantareller | 4.6 | 158,18 | 11,74 | 10 | 1,07 | 11,24 |
Kalvestek fra Sardinia | 4.8 | 80,69 | 3,49 | 10,19 | 1,22 | 15,3 |
Fløtesaus med kantareller og løk | 4.2 | 219,15 | 22,23 | 1,87 | 2,51 | 8,54 |
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus | 4 | 151,51 | 11,46 | 8,89 | 1,66 | 16,01 |
Suppe med traktkantareller | 4 | 63,62 | 5,82 | 0,8 | 1,8 | 3,79 |
Lammeskank med mandelpotetmos fra Østfold | 4 | 98,43 | 5,87 | 8,47 | 2,54 | 6,79 |
Kremet soppsuppe | 3.8 | 65,93 | 6,01 | 1,2 | 1,48 | 5,57 |
Kylling med sopp | 4.3 | 145,77 | 8,47 | 9,48 | 7,69 | 5,36 |
Stekt svinelever med løk og kantarel saus | 2.8 | 97,83 | 4,85 | 7,05 | 4,56 | 6,27 |
Stekt seiefilet med kantarellstuing | 3.3 | 131,8 | 5,88 | 9,77 | 9,13 | 7,51 |
Kantarell-koteletter | 4.5 | 211,25 | 17,45 | 13,02 | 0,32 | 8,09 |
Burger av lam med sopp og tyttebær | 3 | 210,08 | 15,26 | 9,54 | 7,91 | 9,13 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Maitake | 154 | 36,8 | 0,19 | 1,94 | 4,11 |
Sopp norsk tørket | 1211 | 289,42 | 3 | 8,3 | 74,7 |
Shiitakesopp, rå | 111 | 26 | 0,3 | 1,8 | 2,5 |
Sopp kokt og avsilt | 117 | 27,96 | 0,47 | 2,17 | 3,09 |
Saltet sopp | 98,91 | 23,63 | 0,4 | 3,56 | 0,74 |
Sjampinjong, hermetisk, avrent | 95 | 23 | 0,5 | 3,4 | 0 |
Trøffel | 92 | 21,98 | 0,3 | 3,1 | 3,3 |
Traktkantarell, rå | 99 | 24 | 0,8 | 2,2 | 0,4 |
Steinsopp, rå | 125 | 30 | 0,2 | 3,1 | 2,4 |
Sopp stekt | 110 | 26,29 | 0,33 | 3,58 | 2,24 |
Sjampinjong, norsk, rå | 92 | 22 | 0,3 | 3,6 | 0,3 |
Aromasopp, brun sjampinjong | 115 | 27,48 | 0,1 | 2,5 | 3,52 |
First Price sopp champignon | 92 | 21,98 | 0,3 | 3,6 | 0,3 |
Enoki | 184 | 43,97 | 0,32 | 2,56 | 4,98 |
Shiitake tørket | 1238 | 295,88 | 0,99 | 9,58 | 63,87 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.