Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Panert isgalt med kantarellfrikassé oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Panert isgalt med kantarellfrikassé



Panert isgalt med kantarellfrikassé oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Panert isgalt med kantarellfrikassé inneholder 187 Kalorier, 8 g Karbo, 10 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Panert isgalt med kantarellfrikassé har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Panert isgalt med kantarellfrikassé er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stk filetisgaltfileter, uten skinn
100grbrødkrumme
1stkeggeplomme
1dlsolsikkeolje eller klaret smør

Kremet pasta:

400grkokt farfalle eller makaroni ferdig kokt
2dlfløte
1sscrème fraiche
1ssfinhakket persille
1tsfinhakket hvitløk
1ssrevet fersk parmesan
4ssstekt bacon

Kantarellfrikassé:

300grferske kantareller
2ssusalta smør
1ssfinhakket sjalottløk
1tsfinhakket hvitløk
1tsgrovhakket estragon




Næringsdeklarasjon for Panert isgalt med kantarellfrikassé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187.38911.98Kcal
Protein9.7447.40gram
Karbohydrat8.1339.57gram
Kostfiber0.894.33gram
Fett12.6861.71gram
Mettet fett4.7823.26gram
Salt0.291.41gram
Pris på oppskriftenKr 10.17Kr 49.50Kroner
Hele oppskriften veier1 947 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pensle fisken med egg på den ene siden. Dypp denne i brødkrumme og stek gyllent.

Kremet pasta:
Bland sammen fløte, crème fraiche og hvitløk og kok inn litt. Vend inn ferdigkokt pasta, revet parmesan og bacon. Dryss over med persille.

Kantarellfrikassé:
Surr kantarellene sammen med de øvrige ingrediensene til frikasséen. Smak til med salt og pepper.

Oppskriften er utviklet av Flavours/Møreforskning

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23277)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-20
Oppdatert dato:2007-01-20
Lesere: 2705 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremet pasta med panert isgalt.Kremet pasta med panert isgalt.
Denne retten har 223,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med stekt isgalt.Risotto med stekt isgalt.
Denne retten har 110,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekt isgalt på safranrisotto.Pannestekt isgalt på safranrisotto.
Denne retten har 102,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Isgalt med råkost og aioli.Isgalt med råkost og aioli.
Denne retten har 77,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panert isgalt med kantarellfrikassé.Panert isgalt med kantarellfrikassé.
Denne retten har 187,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.