Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Isgalt med råkost og aioli oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Isgalt med råkost og aioli



Isgalt med råkost og aioli oppskrift.
Fotograf: Hugo Opdal / Møreforskning
Råkost trenger ikke lages av gulrøtter, i denne oppskriften lager du den av fennikel, stangselleri og tomat. Dette er friskt tilbehør til grillet og stekt isgalt.

Oppskriften inneholder 77 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Isgalt med råkost og aioli er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkisgaltfilet
1ssolivenolje
6sshvitløksmajones
2stkpotet
salt og pepper

Råkost

1stkfennikel, frisk
2stkselleri
2stktomat
2ssolivenolje
1tssitron
2ssgressløk, frisk
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Isgalt med råkost og aioli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier77.08348.88Kcal
Protein1.466.61gram
Karbohydrat4.4820.28gram
Kostfiber2.7212.31gram
Fett5.3224.08gram
Mettet fett0.562.53gram
Salt0.080.36gram
Pris på oppskriftenKr 5.04Kr 22.81Kroner
Hele oppskriften veier1 811 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 150 grader.
Del fennikel, fjern kjernen og skjær resten i tynne fine skiver. Skrell stangselleri og høvle i lange remser med potetskreller. Del tomat, fjern innmaten og del tomatkjøttet i terninger.
Bland fennikel, selleri og tomat sammen med olje, sitronsaft, hakket gressløk, salt og pepper til en luftig og god salat.
Pensle fisken med olje på skinnsiden og dryss over salt og pepper.
Grillmerk fiskestykkene i grillpanne og etterstek i stekeovn i ca. 4 minutter. Mos potetog bland inn aioli til en jevn puré.
Fordel på tallerkenene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29228)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-10
Oppdatert dato:2013-03-10
Lesere: 2746 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremet pasta med panert isgalt.Kremet pasta med panert isgalt.
Denne retten har 223,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panert isgalt med kantarellfrikassé.Panert isgalt med kantarellfrikassé.
Denne retten har 187,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekt isgalt på safranrisotto.Pannestekt isgalt på safranrisotto.
Denne retten har 102,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med stekt isgalt.Risotto med stekt isgalt.
Denne retten har 110,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Isgalt med råkost og aioli.Isgalt med råkost og aioli.
Denne retten har 77,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.