Jegerens haregryte inneholder
66 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Jegerens haregryte har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jegerens haregryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 11 lesere
Lesere:
24167 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jegerens haregryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.93 | 322.76 | Kcal |
Protein | 7.49 | 36.67 | gram |
Karbohydrat | 2.51 | 12.29 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 5.97 | gram |
Fett | 2.61 | 12.78 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 1.96 | gram |
Salt | 0.81 | 3.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.33 | Kr 55.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 958 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i små biter. Brunes i matfett i en gryte. Krydre med salt og pepper. Skrell løk og gulrøtter, skjær i biter og legg i gryten. Tilsett einerbær og krydre med rosmarin.
Spe med buljong. La alt syde under lokk i ca 45 minutter for lår, 30 min for sadel. Skjær soppen i små biter og bland i gryten.
Smak til sausen med tomatpuré og tilsett til slutt rosenkål. Når den er kokt, serveres gryten med kokte poteter eller ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10161)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.