Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus



Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus inneholder 151 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 6 lesere
Lesere: 22011 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stk filetorrfugler,beinfrie flådde brystfileter
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør til bruning
200grkantareller
litt finsnittet purre
1dlhvitvin
2dlferdig brun saus (viltsaus)
2dlkremfløte
1dlseterrømme




Næringsdeklarasjon for Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151.43304.42Kcal
Protein8.9017.89gram
Karbohydrat1.663.34gram
Kostfiber0.170.34gram
Fett11.4823.08gram
Mettet fett6.4612.99gram
Alkohol0.79 %
Salt0.250.50gram
Pris på oppskriftenKr 16.01Kr 32.19Kroner
Hele oppskriften veier1 206 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,38 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Brun brystfiletene i en panne, helst med litt høye kanter. Krydre med salt og pepper.

Ta ut filetene og ha kuttede kantareller og finsnittet purre i pannen. La det surre et par minutter før du koker ut med hvitvin. Ha i ferdig saus, fløte og rømme.

La alt få et oppkok før du legger tilbake brystfiletene. Slå kokeplaten på det laveste og legg lokk over pannen. La alt stå og trekke i 10-12 minutter.

Brystfiletene er ferdige når de føles spenstige å trykke på. Er de bløte, er de for rå, og er de for harde, er de for mye stekt.

Skjær brystfiletene i pene skiver og anrett med sausen og det tidligere nevnte tilbehøret.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8093)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.