Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus inneholder
152 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.51 | 304.59 | Kcal |
Protein | 8.89 | 17.87 | gram |
Karbohydrat | 1.66 | 3.34 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 0.64 | gram |
Fett | 11.46 | 23.04 | gram |
Mettet fett | 6.52 | 13.11 | gram |
Alkohol | 0.79 % | | | |
Salt | 0.24 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.01 | Kr 32.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 206 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun brystfiletene i en panne, helst med litt høye kanter. Krydre med salt og pepper.
Ta ut filetene og ha kuttede kantareller og finsnittet purre i pannen. La det surre et par minutter før du koker ut med hvitvin. Ha i ferdig saus, fløte og rømme.
La alt få et oppkok før du legger tilbake brystfiletene. Slå kokeplaten på det laveste og legg lokk over pannen. La alt stå og trekke i 10-12 minutter.
Brystfiletene er ferdige når de føles spenstige å trykke på. Er de bløte, er de for rå, og er de for harde, er de for mye stekt.
Skjær brystfiletene i pene skiver og anrett med sausen og det tidligere nevnte tilbehøret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8093)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere:
17187 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.