Kyllingbryst med kantareller inneholder
158 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Kyllingbryst med kantareller har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingbryst med kantareller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9580 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingbryst med kantareller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.93 | 705.08 | Kcal |
Protein | 10.00 | 44.65 | gram |
Karbohydrat | 1.07 | 4.78 | gram |
Kostfiber | 0.24 | 1.07 | gram |
Fett | 11.75 | 52.46 | gram |
Mettet fett | 7.04 | 31.43 | gram |
Alkohol | 1.06 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.24 | Kr 50.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 786 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,71 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha salt og pepper på kyllingbrystene. Vend i hvetemel og stek i brunet smør. Sett i stekeovnen ved 80 grader. Hakk sjalottløken og skjær soppen i småbiter, stek dem i samme pannen som du stekte kyllingbrystene. Ha hvitvin i pannen og kok til vinen er redusert til minst 50%. Tilsett kremfløte og kok til sausen har den rette konsistensen. Smak til med salt og pepper, tilsett persille og ha kyllingbrystene i sausen. Gi et oppkok og server på et passende fat.
Nudler eller ris passer best til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Josef Fessl
(Intern: 15380)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-09-01
Oppdatert dato:2003-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift