Fotograf:
Soppgleder
Kylling med sopp inneholder
146 Kalorier,
8 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Kylling med sopp har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7612 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.79 | 624.71 | Kcal |
Protein | 9.52 | 40.79 | gram |
Karbohydrat | 7.69 | 32.95 | gram |
Kostfiber | 0.27 | 1.16 | gram |
Fett | 8.49 | 36.38 | gram |
Mettet fett | 3.86 | 16.54 | gram |
Salt | 0.80 | 3.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.36 | Kr 22.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 714 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sopp kan brukes sammen med både fisk og kjøtt, deriblant også kylling.
Varm buljongen i en kjele, og tilsett soya.
Ha i risen, og la den koke i 20 minutter.
Del kantarellene i 2, og stek dem i varm panne. Smak til med salt & pepper, og tilsett hvitløk.
Ta ut bena av kyllingen, og skjær kjøttet i biter.
Smør en ildfast form. Ha risen i bunnen, så kyllingen og deretter soppen. Dryss paprika over. Hell så over blandingen av fløte og rømme, og strø rikelig med revet ost på toppen.
Stekes i 25 minutter ved 200 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Soppgleder
(Intern: 2118969020)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-07-14
Oppdatert dato:2005-07-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift