Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Denne danske oppskriften passer fint nå i soppsesongen. Og lasagne trenger ikke være vanskelig å lage fra bunnen. Oppskriften inneholder
107 Kalorier,
11 g Karbo,
5 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lasagne med sopp er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lasagne med sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.16 | 536.80 | Kcal |
Protein | 5.14 | 25.75 | gram |
Karbohydrat | 11.35 | 56.86 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 4.01 | gram |
Fett | 4.40 | 22.04 | gram |
Mettet fett | 2.67 | 13.38 | gram |
Salt | 0.37 | 1.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 30.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 004 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Surr finhakket hvitløk i smør, tilsett mel og rør det godt før buljong tilsettes.La koke opp under omrøring.
Stek soppen i en panne i litt smør, hell dem i sausen og la småkoke 5-10 min. Krydre med salt og pepper.
Spinat dampes i ca 1 min. Inntil den er falt sammen og presses fri for fuktighet. I en smurt form legges først et lag med lasagneplater, deretter spinat, deretter sopp saus, lasagne, spinat og saus.
På siste sauselag spre revet ost over og rett i ovnen ved 180 ° C i ca. 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hamduved.dk
(Intern: 1073)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-09-04
Oppdatert dato:2013-09-04
Lesere:
8582 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift