Gravet rypebryst



Gravet rypebryst inneholder 182 Kalorier, 12 g Karbo, 13 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Gravet rypebryst har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gravet rypebryst er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 5 lesere
Lesere: 18632 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkbrystfileter av rype, flådde
3sssalt
3sssukker
1ssknust einebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1ssfriske skud fra einerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsknust pepper
0,5tstimian
3clakevitt

Saus:

2dlseterrømme
3ssrips- eller rognebærgelé
3ssrips- eller rognebærgelé
2ssskarp sennep
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Gravet rypebryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181.65431.60Kcal
Protein13.1231.17gram
Karbohydrat11.5627.47gram
Kostfiber0.170.40gram
Fett8.3619.86gram
Mettet fett4.7611.31gram
Alkohol1.05 %
Salt5.6213.36gram
Pris på oppskriftenKr 35.04Kr 83.26Kroner
Hele oppskriften veier950 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo25,45 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland salt, sukker og krydder med einebær og friske einerskudd. Legg halvparten av blandingen i en dyp tallerken, legg i filetene og ha resten av blandingen over.

Slå akevitten på toppen. Trekk plast over og la det stå kjølig et par dager. Snu litt på kjøttet underveis for at alt skal bli like ferdig.

Server med flatbrød eller nybakt grovbrød, smør og suppe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12204)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.