Innbakt rypebryst med innmat inneholder
186 Kalorier,
7 g Karbo,
18 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Innbakt rypebryst med innmat har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt rypebryst med innmat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5838 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt rypebryst med innmat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 185.60 | 695.11 | Kcal |
Protein | 17.84 | 66.81 | gram |
Karbohydrat | 7.43 | 27.83 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.25 | gram |
Fett | 9.11 | 34.12 | gram |
Mettet fett | 4.13 | 15.47 | gram |
Alkohol | 0.19 % | | | |
Salt | 0.43 | 1.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 40.84 | Kr 152.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 498 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med å renskjære kjøttet fra lårene. Fjern alle sener. Del kråsen i to og fjern den innvendige hinnen. Finhakk alt sammen, fres det godt i smør og krydre med salt og pepper.
Tilsett créme fraîche og kok til en tykk masse. Tilsett madeira.
Krydre brystfiletene og brun dem raskt i en panne. Avkjøles.
Kjevle ut butterdeigen så tynt som mulig. Del den i to.
Skill eggene og pensle butterdeigskivene med eggehvite. Fordel halvparten av innmatstuingen på de penslede butterdeigskivene slik at halve skiva er fri, og legg et brunet rypebryst oppå det. Fordel resten av stuingen over brystene og brett den frie delen av skiva over.
Klem sammen kantene med en gaffel og skjær vekk overflødig deig.
Pensle det hele med eggeplommer, og lag et rutemønster med gaffeltinner på toppen som dekorasjon.
Stek de innpakkede brystene i varm stekeovn ved 225 C i 10 minutter.
Server det hele med en god soppstuing, rognebærgelé og hjemmelaget potetmos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12211)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.