Timianstekte ryper inneholder
113 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Timianstekte ryper har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Timianstekte ryper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6158 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Timianstekte ryper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 112.81 | 694.57 | Kcal |
Protein | 9.56 | 58.86 | gram |
Karbohydrat | 0.60 | 3.69 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 0.25 | gram |
Fett | 8.01 | 49.32 | gram |
Mettet fett | 4.13 | 25.43 | gram |
Salt | 0.51 | 3.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 23.68 | Kr 145.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 231 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Klargjør rypene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Skjær ut bryststykkene og lårene. Klipp skroget i biter.
Smelt 1 ss av matfettet i en stekepanne og brun skrogbitene. Krydre med timian. Hell på buljong og la det koke i 15 minutter. Da er det 2 dl kraft igjen.
Sil buljongen og hell den i en kjele. Tilsett fløten og tyttebærene. La sausen koke 5-10 minutter. Smak til med mer timian og salt om nødvendig.
Smelt resten av fettet i pannen og brun brystbiter og lår på alle sider. Senk varmen og la dem bli gjennomstekte.
Server rypekjøttet med saus, råstekte poteter og brunet, blandet sopp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12196)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift