Timianstekte ryper



Timianstekte ryper inneholder 113 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Timianstekte ryper har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Timianstekte ryper er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere: 6158 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4stkrypebryst eller 2 ryper
2ssmargarin eller smør
1tstimian
5dlhønsebuljong
2dlkremfløte
0,5dlnyrørte tyttebær




Næringsdeklarasjon for Timianstekte ryper!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.81694.57Kcal
Protein9.5658.86gram
Karbohydrat0.603.69gram
Kostfiber0.040.25gram
Fett8.0149.32gram
Mettet fett4.1325.43gram
Salt0.513.13gram
Pris på oppskriftenKr 23.68Kr 145.80Kroner
Hele oppskriften veier1 231 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,12 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Klargjør rypene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Skjær ut bryststykkene og lårene. Klipp skroget i biter.

Smelt 1 ss av matfettet i en stekepanne og brun skrogbitene. Krydre med timian. Hell på buljong og la det koke i 15 minutter. Da er det 2 dl kraft igjen.

Sil buljongen og hell den i en kjele. Tilsett fløten og tyttebærene. La sausen koke 5-10 minutter. Smak til med mer timian og salt om nødvendig.

Smelt resten av fettet i pannen og brun brystbiter og lår på alle sider. Senk varmen og la dem bli gjennomstekte.

Server rypekjøttet med saus, råstekte poteter og brunet, blandet sopp.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12196)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rypebryst på eple- og byggrynsalat.Rypebryst på eple- og byggrynsalat.
Denne retten har 124,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.