Rypebryst inneholder
181 Kalorier,
1 g Karbo,
18 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Rypebryst har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rypebryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
16509 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rypebryst!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 180.97 | 602.18 | Kcal |
| Protein | 18.12 | 60.29 | gram |
| Karbohydrat | 0.64 | 2.13 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 11.77 | 39.16 | gram |
| Mettet fett | 6.89 | 22.93 | gram |
| Salt | 0.29 | 0.98 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 45.08 | Kr 150.00 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 331 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 1,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg rypene til sakte tining i kjøleskap kvelden før. Bruk en skarp god kniv til å skjære ut de to bryststykkene på hver side av brystbenet. La kniven følge benet slik at du får med deg alt det fine kjøttet.
Av skroget koker du det beste grunnlag for viltsaus med smak av fjell og vidde. Når sausen er ferdig steker du rypebrystene forsiktig som den fineste og møreste biff. Stek de ikke for lenge. Rypebrystene skal være saftige og ikke gjennomstekt.
Hell sausen på varme tallerkner og anrett rypebrystene med persillepoteter og brekkbønner. Godt tilbehør er nyrørte tyttebær eller rognebærgelé.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12187)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift