Fotograf:
Melk.no
Sarah Bernhardt inneholder
447 Kalorier,
45 g Karbo,
8 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Sarah Bernhardt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sarah Bernhardt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,6 poeng fra 14 lesere
Lesere:
60473 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sarah Bernhardt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 447.17 | 3 798.71 | 237.42 | Kcal |
Protein | 7.85 | 66.69 | 4.17 | gram |
Karbohydrat | 45.35 | 385.25 | 24.08 | gram |
Kostfiber | 3.38 | 28.71 | 1.79 | gram |
Fett | 25.29 | 214.84 | 13.43 | gram |
Mettet fett | 8.77 | 74.50 | 4.66 | gram |
Salt | 0.19 | 1.62 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.29 | Kr 44.94 | Kr 2.81 | .- |
Hele oppskriften veier | 850 totalt | 850 pr porsj | 53 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Eksklusive småkaker av fiin gammel årgang!
Slik gjør du
Skåld mandlene og tørk dem godt. Mal dem på mandelkvern og bland i melisen. Pisk eggehvitene og bland alt forsiktig. Sett kakene med skje på bakepapirkledd plate. Det skal bli 16-18 stk. Glatt dem på overflaten og stek dem ved 175 grader i ca 15 minutter eller til de er gylne.
Bland alle ingrediensene til smørkremen og fordel kremen på undersiden av kakene.
Smelt sjokolade og smør i mikrobølgeovn eller vannbad og bre glasuren over smørkremen. Serveres når glasuren er stivnet.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel
Kilde:
Kakemonsen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1409)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift