Fotograf:Dansukker Kladdekake er vel livet? Smaksett kladdekaken din med appelsin og strø pistasjnøtter på toppen, en fantastisk kombinasjon.
Oppskriften inneholder 302 Kalorier, 33 g Karbo, 4 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smøret i en kasserolle og tilsett hakket sjokolade; rør til en jevn røre og sett til siden.
Visp sammen egg og de to sukkerproduktene til alt er blandet. Hell i smørblandingen, appelsinskallet og appelsinsaften.
Bland sammen hvetemel, bakepulver og salt, og sikt det ned i røren, rør sammen. Hell røren i en smurt springform, 22–24 cm. og stek i ca. 20 minutter, den skal være litt løs i midten. La deretter kaken avkjøles helt.
Skrell og del appelsinene i skiver. Dekorer kladdkaken med skivene og strø til slutt over hakkede pistasjnøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 36114)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2021-11-29
Oppdatert dato:2021-11-29