Fotograf:
Dr Oetker
Cake pops med hvit sjokolade inneholder
416 Kalorier,
50 g Karbo,
6 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Cake pops med hvit sjokolade har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cake pops med hvit sjokolade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cake pops med hvit sjokolade med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 415.95 | 6 290.50 | 139.79 | Kcal |
Protein | 6.25 | 94.52 | 2.10 | gram |
Karbohydrat | 50.40 | 762.21 | 16.94 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 21.02 | 0.47 | gram |
Fett | 20.73 | 313.50 | 6.97 | gram |
Mettet fett | 12.32 | 186.32 | 4.14 | gram |
Salt | 0.37 | 5.59 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.67 | Kr 115.99 | Kr 2.58 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 512 totalt | 1 512 pr porsj | 34 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 45
cake pops
Kakedeig:
Visp egg og sukker luftig. Rør smør og vaniljesukker i eggemassen. Sikt mel, kakao og bakepulver, og rør det i deigen sammen med melken.
Ha deigen i en springform (22 cm) kledt med bakepapir, og stek kaken nederst i en forvarmet ovn i 50-55 min. på 160 grader. Det er viktig at kaken ikke stekes ved høyere temperatur, da den ikke må få harde skorper.
Avkjøl kaken på en rist.
Smørkrem:
Visp smør, melk, melis, kakao og vaniljesukker sammen til en kremet og myk masse.
Den avkjølte kaken lages til smuler med hendene. Ha smulene i en skål, og bland inn smørkremen. Rør til konsistensen er som en romkule-deig.
Trill kuler i størrelsen 3-4 cm og legg dem på en tallerken. Smelt litt av sjokoladen over vannbad, og dypp den ene enden av pinnene i sjokoladen før de stikkes inn i cake pop-kulene. Set cake pops’ene i kjøleskapet i 30 minutter.
Smelt resten av sjokoladen, og dypp de avkjølte cake pops'ene i sjokoladen. Pynt med strøssel og figurer før sjokoladen stivner. Sukkerskrift brukes best på stivnet sjokolade.
Tips:
For å få overskudds-sjokoladen av cake pops'ene, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsigtig slår på pinnen.
Sett de ferdige cake pops'ene ned i en oasis pakket inn i sølvfolie eller et glas/en vase med sukker.
Cake pops oppbevares i kjøleskap, og kan holde i opptil 5 dager.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2167 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30030)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-22
Oppdatert dato:2012-12-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift