Fotograf:Regal Hold av litt sjokolade for pynting av toppen før steking. Stek gjerne en prøvecookies, slik at du får ønsket størrelse.
Oppskriften inneholder 438 Kalorier, 57 g Karbo, 6 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Forvarm stekeovnen til 180°C, over og undervarme. Legg bakepapir pa° stekebrett.
1. Pisk smør og sukker luftig.
2. Tilsett egg og vaniljeekstrakt under pisking pa° høy hastighet.
3. Bland inn de tørre ingrediensene. Hakk sjokoladen litt grovt, vend inn i deigen.
4. Lag litt store boller med en isskje eller stor skje, legg pa° stekebrett med stort mellomrom, trykk de litt flate.
5. Stek cookiesene pa° midterste rille, ca. 10 minutter til de er gylne. De skal være myke pa° toppen. Avkjøl et par minutter pa° brett og videre pa° rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 36754)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2022-12-10
Oppdatert dato:2022-12-10