Fotograf:
Brodogkorn.no
I et bryllup er gjestene i bevegelse. Hva passer bedre enn å servere kaker på pinne? Disse røde hjertene setter prikken over i'en i et bryllup. Oppskriften inneholder
337 Kalorier,
49 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cake pops Bryllupshjerter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4146 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cake pops Bryllupshjerter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 336.56 | 9 282.12 | 464.11 | Kcal |
Protein | 4.87 | 134.31 | 6.72 | gram |
Karbohydrat | 49.45 | 1 363.80 | 68.19 | gram |
Kostfiber | 1.40 | 38.61 | 1.93 | gram |
Fett | 12.74 | 351.36 | 17.57 | gram |
Alkohol | 0.26 % | 7.17 | 0.36 | gram |
Mettet fett | 7.51 | 207.12 | 10.36 | gram |
Salt | 0.48 | 13.21 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.00 | Kr 137.90 | Kr 6.89 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 758 totalt | 2 758 pr porsj | 138 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
cake pops
Kakebunn:
1. Smelt smør.
2. Ha mel, nesquickpulver og natron i en bakebolle. Bland inn kefir og rør godt sammen. Bland tilslutt inn smeltet smør.
3. Ha røren i en smurt 24 cm springform. Stek kaken nederst i ovnen på 200 °C i ca 30 - 40 minutter. Avkjøl kaken på rist.
Sjokoladekrem:
1. Smelt sjokolade og smør i vannbad. Avkjøl.
2. Pisk sammen egg og melis og ha dette sammen med sjokoladesmøret.
3. Tilsett Baileys og rør god sammen.
Utforming av Cake pops:
1. Når kaken er helt avkjølt, smuldrer du dem i en bakebolle.
2. Tilsett sjokoladekrem. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.
3. Bruk en kakeform og stikk ut hjerter av kakemassen. La hjertene hvile i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.
4. Smelt hvit sjokolade over vannbad. Tilsett rød konditorfarge.
5. Stikk tuppen på lollipoppinnen i sjokolade og deretter halvveis ned i hjertet. Gjenta prosessen med alle hjertene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig i kjøleskapet. Avkjøl i ca 10 miutter.
6. Dypp hjertene i sjokolade. Pass på at overflødig sjokolade renner av.
7. Sett hjertene tilbake i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne fort.
Cake pops må oppbevares kjølig og kan fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 28524)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-07-09
Oppdatert dato:2011-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift