Fotograf:
Dansukker
Spøkelsesruter inneholder
406 Kalorier,
66 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Spøkelsesruter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spøkelsesruter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3843 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Spøkelsesruter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 406.00 | 4 620.81 | 308.05 | Kcal |
Protein | 4.31 | 49.05 | 3.27 | gram |
Karbohydrat | 66.17 | 753.10 | 50.21 | gram |
Kostfiber | 1.65 | 18.78 | 1.25 | gram |
Fett | 13.42 | 152.74 | 10.18 | gram |
Mettet fett | 6.24 | 71.02 | 4.73 | gram |
Salt | 0.18 | 2.00 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.55 | Kr 51.78 | Kr 3.45 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 138 totalt | 1 138 pr porsj | 76 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
ruter
1. Sett ovnen på 175°. Smør og strø en form, ca. 20 x 20 cm.
2. Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller over vannbad. Tilsett matfettet i klatter og rør godt om.
3. Visp egg og sukker til eggedosis. Bland melet med bakepulveret og vaniljesukkeret og rør det inn i eggedosisen.
4. Tilsett de hakkede valnøttene og sjokoladeblandingen. Hell røren ned i den smurte formen og stek den midt i ovnen i ca. 20 minutter.
5. Avkjøl. Skjær i ruter. Legg et spøkelse på hver rute.
Mintspøkelser
1. Bland melken og melet i en kasserolle og la det koke til det blir en tykk røre. La røren bli kald.
2. Arbeid inn sukkeret og peppermynteoljen. Form små spøkelser. Skjær ut øyne og munn av myk lakris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 26613)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2009-11-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift