Fotograf:
Dr Oetker
Engelske Ingefærkaker-2 inneholder
434 Kalorier,
59 g Karbo,
5 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Engelske Ingefærkaker-2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Engelske Ingefærkaker-2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Engelske Ingefærkaker-2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 433.94 | 3 143.85 | Kcal |
Protein | 5.14 | 37.24 | gram |
Karbohydrat | 59.09 | 428.10 | gram |
Kostfiber | 2.02 | 14.63 | gram |
Fett | 19.22 | 139.25 | gram |
Mettet fett | 11.70 | 84.77 | gram |
Salt | 0.41 | 3.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.07 | Kr 29.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 724 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland hvetemel, farin og krydder. Smuldre smøret i blandingen, og samle deigen med egget. Trill deigen til små kuler, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.
Trykk kakene flate med en gaffel, og stek dem midt i ovnen i 8-10 minutter på 200ºC varmluft.
La kakene avkjøles på rist.
Smelt den mørke sjokoladen, og pynt de kakene med den.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 29989)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
England
Innlagt dato:2012-12-02
Oppdatert dato:2012-12-02
Lesere:
2576 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift