Fotograf:Dansukker
Sjokolade- og havrekaker med peanøttfrosting inneholder 437 Kalorier, 50 g Karbo, 8 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr Sjokolade- og havrekaker med peanøttfrosting har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Peanøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 175 °C.
Bland mel og kakao i en skål, og sett skålen til siden.
Visp smøret og muscovadorørsukkeret slik at det blir lyst og kremaktig.
Tilsett egg, vaniljesukker, bakepulver og salt. Bland godt.
Rør inn havregryn, mel, kakaoblandingen og den hakkede sjokoladen.
Rull små boller med en diameter på 2–3 cm, og legg disse på en plate med bakepapir. Trykk litt med fingrene eller håndflaten.
Stekes i rundt 10–12 minutter. La dem avkjøle seg godt.
Lag frostingen ved å tilsette romtemperert smør, melis, melk og salt i en skål. Visp sammen slik at frostingen blir lett og kremaktig.
Legg rundt 1 ts frosting på midten av en kake, og legg en annen kake over. Klem kakene forsiktig sammen slik at fyllet stikker frem i kantene
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35088)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2020-05-26
Oppdatert dato:2020-05-26