Fotograf:Meny Kransekakedeigen kan brukes til så mangt! Denne varianten består av små stenger dyppet i sjokolade og hakkede nøtter. Disse er flotte som spiselige julegaver eller som ekstra kaker i fryseren, til å ta opp ved behov.
Oppskriften inneholder 491 Kalorier, 53 g Karbo, 10 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
La deigen hvile i kjøleskapet noen timer, helst natten over. Trill deigen ut til fingertykke pølser.
Skjær opp stykker i ønsket lengde. Stekes på 190 grader i 8-9 minutter.
Pynt stengene med icing, melis eller dypp de i smeltet sjokolade. Du velger akkurat hva du og dine liker best.
Vær kreativ når du pynter! Ha på for eksempel nøtter, knuste nonstop eller mandler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34429)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Innlagt dato:2018-11-23
Oppdatert dato:2018-11-23
Lesere: 1458 totalt.