Smør og strø mel i en liten langpanne, ca. 20 x 30 cm.
Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland mel, bakepulver og kakao og vend ned i røren. Kok opp vann og matfett og tilsett i sjokoladerøren. Hell røren i formen og stek nederst i ovnen ved 200 ° i 20 minutter. Bland alle ingrediensene til røren i en kasserolle og la småkoke under omrøring til en tykk røre.
Ta ut kaken og øk ovnstemperaturen til 225 °. Smør kokosrøren over sjokoladekaken, sett formen midt i ovnen og stek i ytterligere 10 minutter til kaken har fått fin farge. Avkjøl kaken før den skjæres i biter. Sikt melis over kaken før servering. Egner seg til frysing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 25631)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Småkaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-04-09
Oppdatert dato:2018-04-11