Fotograf:Meny Er du glad i kokosboller så vil du elske denne kokosbollekaken! Enda mer av det gode! Fløyelsmyk marengs med et lokk av mørk sjokolade og kokos. Oppskriften er også enkel å lage.
Oppskriften inneholder 270 Kalorier, 49 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Klem ut vannet og pisk platene ut i 1 dl kokende vann.
Pisk eggehviter og sukker til marengs. Hell gelatin i marengsen i en tynn stråle mens du pisker. Sett en springform (20-22 cm) direkte på et kakefat, strø litt kokosmasse i bunnen og hell i marengsen.
Sett kaken i kjøleskapet til den har stivnet (i minst 4 timer), gjerne over natten.
Smelt sjokolade sammen med smør i vannbad. Avkjøl sjokoladen litt før den helles over kaken, og strø over kokosmasse. Sett kaken kjølig litt til slik at sjokoladen stivner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34596)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2019-01-26
Oppdatert dato:2019-01-26