Fotograf:Meny Er du glad i kokosboller så vil du elske denne kokosbollekaken! Enda mer av det gode! Fløyelsmyk marengs med et lokk av mørk sjokolade og kokos. Oppskriften er også enkel å lage.
Oppskriften inneholder 270 Kalorier, 49 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Kokosbollekake med sjokoladelokk med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
270.11
2 114.96
528.74
Kcal
Protein
5.25
41.11
10.28
gram
Karbohydrat
49.00
383.67
95.92
gram
Kostfiber
0.50
3.92
0.98
gram
Fett
5.79
45.34
11.33
gram
Mettet fett
3.60
28.19
7.05
gram
Salt
0.20
1.55
0.39
gram
Pris på oppskriften
Kr 4.22
Kr 33.04
Kr 8.26
.-
Hele oppskriften veier
783 totalt
783 pr porsj
196 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter. Klem ut vannet og pisk platene ut i 1 dl kokende vann.
Pisk eggehviter og sukker til marengs. Hell gelatin i marengsen i en tynn stråle mens du pisker. Sett en springform (20-22 cm) direkte på et kakefat, strø litt kokosmasse i bunnen og hell i marengsen.
Sett kaken i kjøleskapet til den har stivnet (i minst 4 timer), gjerne over natten.
Smelt sjokolade sammen med smør i vannbad. Avkjøl sjokoladen litt før den helles over kaken, og strø over kokosmasse. Sett kaken kjølig litt til slik at sjokoladen stivner.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34596)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2019-01-26
Oppdatert dato:2019-01-26
Lesere: 608 totalt.