Fotograf:
Melk.no
Det er alltid bra å ha noe godt til kaffen i bakhånd, skulle man få uventet besøk. Da er det fint med kaker som kan fryses. Oppskriften inneholder
385 Kalorier,
48 g Karbo,
6 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valnøttkake med mokkaglasur er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5801 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Valnøttkake med mokkaglasur med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 385.41 | 3 370.41 | 421.30 | Kcal |
Protein | 5.50 | 48.10 | 6.01 | gram |
Karbohydrat | 47.69 | 417.05 | 52.13 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 17.05 | 2.13 | gram |
Fett | 18.75 | 163.97 | 20.50 | gram |
Mettet fett | 6.94 | 60.69 | 7.59 | gram |
Salt | 0.55 | 4.80 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.60 | Kr 40.23 | Kr 5.03 | .- |
Hele oppskriften veier | 875 totalt | 875 pr porsj | 109 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Rør smør og sukker godt. Tilsett nøtter. Sikt sammen mel, vaniljesukker og bakepulver, og rør det i vekselsvis med melken.
Pisk hvitene stive og rør dem forsiktig i. Hell røren i en godt smurt form og stek kaken.
Avkjøl kaken litt før du hvelver den på rist.
Rør sammen melis, kaffe, kakao og vaniljesukker til glasuren. Smør glasuren på kaken og dekorer den med nøtter.
Hvis kaken skal fryses, lønner det seg å vente med glasuren til kaken har tint. Glasuren blir mer delikat da.
Bruk en form på 1 ½ l til en kake på 8 - 10 porsjoner.
I stekeovnen på 175 °C i ca 45 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28344)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-06
Oppdatert dato:2013-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift