| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 356.91 | 8 657.57 | 541.10 | Kcal |
| Protein | 3.14 | 76.17 | 4.76 | gram |
| Karbohydrat | 49.60 | 1 203.15 | 75.20 | gram |
| Kostfiber | 1.11 | 26.93 | 1.68 | gram |
| Fett | 15.97 | 387.38 | 24.21 | gram |
| Mettet fett | 9.71 | 235.54 | 14.72 | gram |
| Salt | 0.36 | 8.82 | 0.55 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.86 | Kr 166.40 | Kr 10.40 | .- |
| Hele oppskriften veier | 2 426 totalt | 2 426 pr porsj | 152 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 55,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Sukkerbrød grunnoppskrift 2.
Sarah Bernhardt fra Sverre Sætre.
Flørt.
Pavlova-juletre.
Fortryllende kakehjerter.
Lettvint marengskake.
Brownies med rosiner og krem.
Nøttecookies.
Kokosbollekake.
Triple chocolate cookies.
Festkake med vaniljekrem og sjokolade.
Brownie a` la Rocky Road.
Pavlova med sjokolademousse.
Kokosbollekake med sjokoladelokk.
Sjokoladesnitter 2.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.