Fotograf:Regal Lys brownie, eller blondie, er en fantastisk god kake laget med hvit sjokolade. Sammen med nøtter og en syrlig smørkrem får du en fyldig og smakfull kake som fort kan bli en favoritt.
Oppskriften inneholder 277 Kalorier, 22 g Karbo, 2 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-nøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Forvarm stekeovnen til 175 grader
Bland browniemiksen med smeltet smør eller margarin, egg, vann og nøtter
Fordel røren i en smurt kakeform på 20 x 30 cm
Stek midt i ovnen i ca. 35-40 min og avkjøl
Pisk sammen usaltet smør, melis og kremost. Ha i saften fra halve sitronen
Fordel smørkremen over brownien og riv over litt sitronskall før servering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 36747)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2022-12-09
Oppdatert dato:2022-12-09