Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er en av de beste kakene jeg vet om. Og selv om den gule kremen vår ser litt rar ut, smaker den utrolig godt. Nøttebunnen er grei å lage, og med kremen er det bare å følge oppskriften og røre godt.
Oppskriften inneholder 413 Kalorier, 38 g Karbo, 7 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Suksesskake fra Svein med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
412.77
5 064.69
422.06
Kcal
Protein
7.10
87.12
7.26
gram
Karbohydrat
38.33
470.31
39.19
gram
Kostfiber
2.44
29.94
2.49
gram
Fett
25.13
308.35
25.70
gram
Mettet fett
4.69
57.55
4.80
gram
Salt
0.19
2.27
0.19
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.09
Kr 62.45
Kr 5.20
.-
Hele oppskriften veier
1 227 totalt
1 227 pr porsj
102 pr stk
gram
Lavkarbo energi er
37,14 %
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Eggehvite og sukker stivpiskes.
Mandlene og nøttene males og blandes i.
Stekes ved ca 180 grader i ca 45 min, men i vår ovn ble det mye kortere så ta en titt ved 20 minutter og følg med. Har litt med hvor stor form du bruker.
Fyll:
Sukker og fløten gis et oppkok og røres sammen med de sammenpiskede eggeplommene.
Ha alt tilbake i gryta og alt varmes opp til kokepunktet. Avkjøles helt
Rør margarin og vaniljesukker mykt. Rør så i fløte/eggeblandingen litt etter litt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Svein Valle
(Intern: 17720)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-05-09
Oppdatert dato:2020-09-29
Lesere: 6239 totalt.