Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette er en av de beste kakene jeg vet om. Og selv om den gule kremen vår ser litt rar ut, smaker den utrolig godt. Nøttebunnen er grei å lage, og med kremen er det bare å følge oppskriften og røre godt.
Oppskriften inneholder 405 Kalorier, 38 g Karbo, 7 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eggehvite og sukker stivpiskes.
Mandlene og nøttene males og blandes i.
Stekes ved ca 180 grader i ca 45 min, men i vår ovn ble det mye kortere så ta en titt ved 20 minutter og følg med. Har litt med hvor stor form du bruker.
Fyll:
Sukker og fløten gis et oppkok og røres sammen med de sammenpiskede eggeplommene.
Ha alt tilbake i gryta og alt varmes opp til kokepunktet. Avkjøles helt
Rør margarin og vaniljesukker mykt. Rør så i fløte/eggeblandingen litt etter litt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Svein Valle
(Intern: 17720)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-05-09
Oppdatert dato:2020-09-29