Fotograf:
Matprat.no
Ingefær- og kokoskake er en utrolig smakfull og saftig kake som holder seg lenge. Kaken egner seg like godt på langtur som til et stykke god ost, eller prøv den med smør og brunost på. Oppskriften inneholder
179 Kalorier,
23 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ingefær- og kokoskake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ingefær- og kokoskake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.25 | 742.14 | Kcal |
Protein | 4.22 | 17.47 | gram |
Karbohydrat | 22.95 | 95.02 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.93 | gram |
Fett | 7.63 | 31.59 | gram |
Mettet fett | 5.18 | 21.45 | gram |
Salt | 0.29 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.28 | Kr 9.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 140 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
1. Forvarm ovnen til 180 °C.
2. Varm sukker, smør og sirup i en kjele til alt er flytende.
3. Bland alt det tørre i en bolle og lag en grop i midten. Hell i sirupsblandingen, melken og eggene. Rør til blandingen er jevn, og fortsett å røre i ett minutt til.
4. Hell røren i en godt smurt form – gjerne en brødform. Stek kaken midt i ovnen i 1 time. Sjekk om den er ferdig med en pinne. Avkjøl kaken i formen i 10 minutter før den hvelves på rist og avkjøles helt.
Kaken kan pyntes med melisglasur smakt til med litt kaffe, eller serveres med créme fraîche og frisk frukt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31349)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2014-04-17
Oppdatert dato:2014-04-17
Lesere:
1895 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift