Fotograf:
Kylling.no
Rosepyntet Regnbuekake inneholder
389 Kalorier,
57 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Rosepyntet Regnbuekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosepyntet Regnbuekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rosepyntet Regnbuekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 389.28 | 10 277.07 | 642.32 | Kcal |
Protein | 4.28 | 112.99 | 7.06 | gram |
Karbohydrat | 56.60 | 1 494.25 | 93.39 | gram |
Kostfiber | 0.79 | 20.86 | 1.30 | gram |
Fett | 16.02 | 422.93 | 26.43 | gram |
Mettet fett | 8.75 | 231.00 | 14.44 | gram |
Salt | 0.42 | 11.08 | 0.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.68 | Kr 97.15 | Kr 6.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 640 totalt | 2 640 pr porsj | 165 pr stk | gram |
Lavkarbo energi er | 58,15 % | |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Pisk stiv eggedosis av egg og melis. Tilsett siktet mel, smeltet smør og bakepulver og fold det inn i eggedosisen.
Del røren i tre. Bland henholdsvis malte pistasienøtter, hakkede, tørkede bringebær og finrevet appelsinskall og evt. konditorfarge (grønn, rød eller gul) i hver enkelt porsjon. Legg bakepapir i bunnen av tre kakeformer og fordel rørene i hver sin kakeform (ca. 20 cm). Stek kakene ved 180 ºC i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomstekte. Avkjøl på rist.
Glasur
Pisk smøret luftig med håndmikser. Tilsett siktet melis og vaniljesukker litt etter litt under stadig pisking. Tilsett eggehvite og sitronsaft.
Sukkerpyntete roseblader:
Trekk kronbladene av rosene og pensle dem med eggehvite. Dryss dem med sukker og legg dem til tørk på et bakepapir. La dem ligge og tørke i romtemperatur over natten. Dette kan gjøres i god tid før kaken skal pyntes – bladene holder seg lenge i en tett boks. Det går også an å bruke andre spiselige blomster og blader.
Kaken legegs sammen lag for lag med glasur mellom og over. Pynt med roseblader
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26125)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-22
Oppdatert dato:2009-07-22
Lesere:
8509 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift