Fotograf:
Kraft foods
Moster Karens ingefærkake inneholder
327 Kalorier,
47 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Moster Karens ingefærkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Moster Karens ingefærkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Moster Karens ingefærkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 326.54 | 2 402.94 | 240.29 | Kcal |
Protein | 4.80 | 35.32 | 3.53 | gram |
Karbohydrat | 46.88 | 344.98 | 34.50 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 7.73 | 0.77 | gram |
Fett | 13.08 | 96.25 | 9.63 | gram |
Mettet fett | 7.70 | 56.66 | 5.67 | gram |
Salt | 0.43 | 3.14 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.80 | Kr 20.60 | Kr 2.06 | .- |
Hele oppskriften veier | 736 totalt | 736 pr porsj | 74 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Rør smør og sukker hvitt og porøst, rør inn ett egg om gangen sammen med ingefær. Mos potetene og rør dem inn vekselvis med melet som er blandet med Freia Vaniljesukker og Freia Bakepulver. Fyll røren i godt smurt form (ca. 1 liter), og stek kaken nederst i ovnen til den er gjennomstekt. (I ovn ved 190° i ca. 45 minutter).
Avkjøl kaken på rist. Rør sammen Philadelphia kremost, fløte og Freia vaniljesukker til glasur, og smør den over kaken. Dryss gjerne over Freia krokan. Selvgodt er velgjort.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25061)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Lesere:
3839 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift