Fotograf:
Brodogkorn.no
En vakker blomsterpyntet kransekake vil nok vekke oppmerksomhet og beundring. Oppskriften inneholder
424 Kalorier,
52 g Karbo,
9 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blomsterfin kransekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8811 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blomsterfin kransekake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 423.55 | 5 802.64 | Kcal |
Protein | 9.12 | 124.94 | gram |
Karbohydrat | 51.99 | 712.26 | gram |
Kostfiber | 4.01 | 54.94 | gram |
Fett | 19.01 | 260.44 | gram |
Mettet fett | 1.50 | 20.55 | gram |
Salt | 0.07 | 0.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.38 | Kr 60.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 370 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skold mandlene og la dem tørke en dag. Mal mandlene. Sikt inn melis og bland det inn sammen med eggehvitene til en passe fast deig. Sett deigen kaldt, gjerne til neste dag.
Trill deigen ut til fingertykke pølser, eller mal den i en kjøttkvern med egnet hullskive. Smør kransekakeformene med olje, strø med semulegryn eller mel og fyll dem med pølsene.
Sett kransekakeformene på stekeplater og stek dem ved 200 °C i 10 minutter. Ta ringene ut av formene og over på rist når de er helt kalde.
Melisglasur:
Bland alle ingrediensene til melisglasur godt sammen. Glasuren skal være glatt og blank.
Montering:
Sett kransekakeringene oppå hverandre med litt melisglasur som lim mellom ringene.
Fest kandiserte blomster, sukkerperler eller annen pynt med melisglasur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 28516)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-07-09
Oppdatert dato:2011-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift