Fotograf:
Baker og Konditor nr 10-2012
Line Tonerud Johansen, Nobel Catering og Conditori AS . 3. plass Årets kake 2012.
Ingredienser
2 porsjoner
Brownie
115 g smør
250 g sukker
Smelt sammen.
2 egg
25 g kakao
1/4 ts salt
1/4 ts bakepulver
1/4 ts vaniljesukker
Visp sammen. Og tilsett smør pluss sukker.
85 g mel
125 g Callebaut 811 sjokolade
Vend mel og sjokolade inn i blandingen.
Stekes på 170 grader i 25 minutter.
Sukkerbrød
4 egg
120 g sukker
120 g mel
1/4 ts bakepulver
Egg pluss sukker piskes luftig. Vend inn bakepulver
pluss mel. Tilsett farger i bunnene.
Stekes på 170 grader i 25 minutter.
Solbærkompott
500 g solbærpuré
250 g sukker
30 g fruttafix
Kok opp.
Solbærkrem
1 liter Tine kremfløte
50 g sukker
50 g pannasu
2,5 dl solbærkompott
Fremgangsmåte:
Fra nederst:
Browniebunnen første lag, smør litt solbærkompott
på bunnen.
Smør på solbærkrem.
Så den fargede bunnen.
Deretter solbærkompott,
solbærkrem og til slutt sukkerbrød på
toppen igjen.
Smøres med krem rundt kaken.
Trekkes med Pals hvit marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Line Tonerud Johansen
(Intern: 30034)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-23
Oppdatert dato:2012-12-23
Lesere:
2428 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift