Fotograf:Dansukker Denne myke og seige syltetøykaken er et morsomt alternativ til de vanlige bringebærgrottene. Syltetøykaken blir klissete i midten og kan med fordel stekes i en brødform.
Sett ovnen på 200 °C.
Smelt smøret i en kasserolle. Bland inn resten av ingrediensene og rør om.
Hell røren i en bakepapirkledd brødform som rommer ca. 1 liter.
Stek kaken i nedre del av ovnen i ca. 5 minutter for å gi den litt skorpe. Ta den ut av ovnen og legg syltetøy langs midten av kaken.
Stek kaken videre i ca. 20–25 minutter til den har fått farge og en fin skorpe. Den skal være litt klissete i midten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35049)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2020-05-22
Oppdatert dato:2020-05-22