Fotograf:
Kylling.no
Tropisk aroma 2 inneholder
405 Kalorier,
52 g Karbo,
4 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Tropisk aroma 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tropisk aroma 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 10 lesere
Lesere:
24527 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tropisk aroma 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 404.98 | 6 227.86 | 518.99 | Kcal |
Protein | 4.48 | 68.89 | 5.74 | gram |
Karbohydrat | 52.03 | 800.13 | 66.68 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 23.68 | 1.97 | gram |
Fett | 19.54 | 300.49 | 25.04 | gram |
Mettet fett | 11.79 | 181.31 | 15.11 | gram |
Salt | 0.47 | 7.30 | 0.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.67 | Kr 56.44 | Kr 4.70 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 538 totalt | 1 538 pr porsj | 128 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene. Bland hvetemel, bakepulver og krydder og tilsett vekselvis med melk. Rør det hele lett sammen. 2/3 av røren fylles i form og stekes ved ca 185 C. Den siste 1/3 tilsettes kakao utrørt i vann. Hell denne røren i en godt smurt form og stek i ca. 15 minutter ved 185 C eller til kaken slipper formen. Avkjøl bunnene.
Rør melis, smør og egg hvitt og porøst. Smelt sjokolade i kaffe, avkjøl noe og tilsett smørkremen forsiktig under stadig visping.
Del den lyse bunnen i to, og legg bunnene på hverandre med sjokoladekrem mellom lagene, den mørke bunnen i midten. Halvparten av fyllet brukes som glasur og pynt på topp og sider av kaken. Kaken kan gjerne stå og trekke 1-2 dager før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17915)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift