Oppskriften inneholder 246 Kalorier, 41 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kakebunn: Visp egg og sukker til en fyldig eggedosis. Sikt inn hvetemel blandet med bakepulver, vekselvis med vannet, og rør forsiktig. Hell røren i en smurt form eller i en form kledd med bakepapir (20-22 cm i diameter), og stek kaken på nederste rille i ovnen, på 180 grader i ca. 50 min.
Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen, hvelv kaken forsiktig over på rist. Del kaken i tre bunner, ha på smeltet sjokolade og vaniljekrem mellom lagene.
Topping og pynt: Bland fondanten med konditorfarge. Kjevle ut fondanten og legg den på toppen av kaken, pynt med Prinsesse Lillifee Glimmergelé og evt. noen perler fra Prinsesse Lillifee 4-kammers Strøssel .
Tips
Kjevle ut sukkermassen på et bakepapir, bruk litt melis, da blir den lettere å jobbe med.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 30125)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2013-01-07
Oppdatert dato:2018-03-15