Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Vi liker godt å eksperimentere hjemme og jeg personlig er glad i rosiner i alt mulig, fra boller til salater. Her puttet vi rosiner i browniesene og det gjorde susen. Brownies er som regel ganske tunge greier, men med rosiner og kald krem/iskrem på blir de lettere å få ned uten å bli kvalm. Oppskriften inneholder
370 Kalorier,
47 g Karbo,
5 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brownies med rosiner og krem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brownies med rosiner og krem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 369.54 | 7 821.83 | 434.55 | Kcal |
Protein | 4.63 | 98.00 | 5.44 | gram |
Karbohydrat | 47.17 | 998.42 | 55.47 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 28.36 | 1.58 | gram |
Fett | 17.74 | 375.49 | 20.86 | gram |
Mettet fett | 6.38 | 135.04 | 7.50 | gram |
Salt | 0.24 | 5.02 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.74 | Kr 79.16 | Kr 4.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 117 totalt | 2 117 pr porsj | 118 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 18
stykker
Egg og sukker røres sammen for hånd eller med sakte fart og håndmikser. Ha i de øvrige ingrediensene og rosiner til slutt. Deigen skal være tykflytende og seig.
Helles på en bakepapirkledd stor langpanne
Stekes ca 25-40 minutter ved rundt 180°C på nest nederste eller nederste rille, litt avhengig av ovnen.
Ta ut og la den kjøle ned litt før den lures ut av pannen.
Server med kremklatt eller iskrem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31991)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2015-04-11
Oppdatert dato:2015-04-11
Lesere:
2399 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift