Fotograf:Dr Oetker En god kakebunn er en perfekt start for en vellykket kake. Skal den være luftig så rør forsiktig inn det tørre, skal den være mer seig og kompakt så rører du hardere.
Sett ovnen på 175 °C og smør og strø en springform, 26 cm i diameter.
Pisp egg og sukker til eggedosis. Bland og sikt i hvetemel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker. Vend det forsiktig inn i røren. Tilsett vannet og rør litt slik at du får en jevn røre.
Hell i formen og stek kaken i nedre del av ovnen i ca. 40 minutter. Kjenn med en bakepinne om den er ferdig.
La kaken avkjøles opp ned i formen på en bakerist. Kaken må være helt avkjølt før den skjæres i tre deler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33839)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-04-10
Oppdatert dato:2018-04-13