Fotograf:Dansukker
Charlotte Russe-kake inneholder 209 Kalorier, 29 g Karbo, 2 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Charlotte Russe-kake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland hvetemel og bakepulver, og vend det ned i røren sammen med vannet.
Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Strø sukker på kaken og hvelv den på et bakepapir. Dra papiret av bunnen. Ha på syltetøyet. Rull sammen. Avkjøl.
Kle en form med plastfolie. Skjær kaken i tynne skiver og dekk bunnen og sidene i formen.
Kok fløten og gelésukkeret i et halvt minutt. Avkjøl blandingen litt før den helles over kaken i formen. Sett blandingen i kjøleskap for å stivne. Legg tyttebær eller tranebær på fyllet. Kok saft og gelésukker i et halvt minutt. Avkjøl blandingen litt før den helles over bærene. Sett i kjøleskap til servering. Hvelv kaken på et fat og sikt over litt melis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 25421)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-11-22
Oppdatert dato:2017-11-22