Kakedeig
Lys kakebunn
(sukkerbrød el. lign.) skåret i 2 cm tykke skiver
400 g melis
Vann
Noen dråper rød konditorfarge
Pynt
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Glimmergelé
Dr. Oetker Gullperler
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Stikk ut hjerter av kakebunnene med en 5 cm kakeform.
Sikt melis til glasur i en skål, og tilsett gradvis 4-5 ss vann til du får en tykk masse. Tilsæt nogle dråber rød konditorfarge, og bland godt.
Pynt alle hjertene med glasuren. Dryss halvparten av hjertene med Prinsesse Lillifee strøssel før glasuren stivner. Sett resten av hjertene på en rist, og la dem stå noen minutter til glasuren er stivnet. Pynt disse hjertene med Prinsess Lillifee Glimmergelé og gullperler.
Tips: Du kan bruke restene fra sukkerbrødet i en trifli, eller til cakepops.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 30050)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-12-27
Oppdatert dato:2012-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.